opc_loader
Meest Verkocht
Meer korting?

Ontvang nu extra korting per e-mail

HMK M529 (P29) Marmer Polijstset Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
49,95
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Naam:
Moeller Stone Care HMK M529 Marmer Polijstset


Productnummer:
HMK M529 / HMK P29 


Toepassing:
Onderhouden


Geschikt voor:
Gepolijste marmers en kalksteensoorten


Opslag informatie:
Houdbaarheid: ca. 2 jaar
0ºC + 30ºC


Opmerkingen:
Door zuurachtige vloeistoffen als wijn, fruit, cola, limonades en andere politoer verstorende-vloeistoffen, kunnen mat doffe kringen en vlekvorming ontstaan. Met de marmer polijstset HMK M529 laten deze vlekken zich probleemloos met de hand wegpolijsten. HMK M529 is ook uitstekend geschikt om kleine schuurfouten in de politoerlaag weg te polijsten. Er worden geen lagen opgebouwd; er ontstaat een natuurlijke glans zonder chemische toevoegingen. Daardoor onschadelijk.

Verwerking:
Stap 1
Met de HMK M529 speciaal reiniger de te repareren oppervlak grondig reinigen, om vet, was, zelfglanswassen, vuil en dergelijke te verwijderen. De speciaal reiniger onverdund aanbrengen, ca. 5-10 minuten laten inwerken, licht opborstelen en met schoon water grondig naspoelen.

Stap 2
De te repareren oppervlak met de witte kant van de polijststeen, onder toevoegen van water, in draaiende bewegingen met lichte druk polijsten tot de hoogglans bereikt is. De polijstwater met een vochtige doek opnemen en met schoon water grondig naspoelen.

Stap 3
Om het gepolijste marmer in de toekomst goed te beschermen, adviseren wij regelmatig de HMK P321 graniet en marmer politoer toe te passen.

Lees goed de gebruiksaanwijzing op de producten door alvorens te beginnen. De polijststeen niet nat met de witte zijde op het gepolijste oppervlak laten staan (gevaar voor vlekvorming)
De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

BAG T Nr. 76882
Polijststeen gifklasse 3