opc_loader

HMK R159 (R59) Tegel- en Sanitairreiniger Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
14,25
Voorraad
Voorraad:
  18  items

HMK R159 (voorheen HMK R59) Tegel- en Sanitairreiniger van Moeller Stone Care is een speciaal reinigingsmiddel (concentraat). Het product verwijdert kalkaanslag, vuil, urinesteen, zeepresten en lichte cementsluiers van geglazuurde en niet geglazuurde tegels, keramisch tegels en baksteentegels in sanitaire en natte ruimten. Vuile tegelvoegen worden weer schoon.

Naam:
Moeller Stone Care HMK R159 Tegel- en Sanitairreiniger 1 liter


Productnummer:
HMK R159 / HMK R59 


Toepassing:
Reinigen


Geschikt voor:
Voor het reinigen van tegels, plavuizen, keramiek, chroom, roestvrijstaal, kunststof en gelakte oppervlakken van sanitair en natte ruimtes. Verwijdert snel en grondig kalkaanslag, zeepresten, roest, lichte cementsluier, urinesteen, huidvet van wand- en vloertegels, chroom, roestvrijstaal, glas, kunststof en aluminium (geanodiseerd).


Verbruik:
Verbruik ca. 10-100 m²/ltr


Opslag informatie:
Houdbaarheid: Meerdere jaren

Verwerking:
Schakel de vloerverwarming uit. Laat de ondergrond (vloer) afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur. Verdun HMK R159 in een verhouding van 1:2 tot 1:15 met water (afhankelijk van de vervuiling). Bewerk daarmee vervolgens goed het oppervlak met behulp van een schrobber, een borstel of een geschikte pad. Laat het middel kort inwerken (niet laten indrogen), bewerk het oppervlak daarna nog eens en neem het vuil op. Spoel het bewerkte oppervlak vervolgens goed na met schoon water. Herhaal behandeling bij zeer sterke vervuiling.


Opmerking:
Oppervlakken die gevoelig zijn voor zuur, zoals marmer en kalksteen, eloxaal, decortegels, spiegels etc. kunnen door dit product worden aangetast.
Zorg voor goede ventilatie op de plaats waar gewerkt wordt.
Verwerk het product als aangegeven. In geval van twijfel HMK R159 op een kleine niet zichtbare plaats uittesten. Niet onder de +12°C en boven de 25°C verwerken.
Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: tensides, zuren, kleur- en geurstoffen.