opc_loader

Betalen via iDEAL - Telebankieren 


Wat is iDEAL?
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - bijvoorbeeld de ABN AMRO e.dentifier of Rabobank Random Reader - bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de (eventuele) bezorgkosten van uw bestelling.

 

Betalen via overboeken per bank
   
- T.n.v : Onderhoudsproducten Online.nl
- Te : Urk, Nederland
- Bankrekeningnr. : 10.36.76.082