opc_loader

OnderhoudsproducteOnline.nl biedt u de volgende verzendmethodes:
Gratis Verzending*  

DPD Nederland
DPD Internationaal (België)
Afhalen in Urk


*Gratis Verzending:
Bestellingen met een orderwaarde al vanaf €75,- of hoger worden door ons kostenloos geleverd op adressen binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). Daaronder en voor verzendingen naar België hanteren wij een zeer scherp tarief (zie onderstaand overzicht).

DPD Nederland:
Voor de verzending van onze pakketten maken wij al tijden naar volle tevredenheid gebruik van de vertrouwde diensten van DPD. Wij zijn hierin enorm kritisch en als we er niet tevreden over zouden zijn dan kozen we direct voor een andere pakketdient.

Door DPD als partner te kiezen kunnen wij onze pakketten tegen een redelijk tarief aangetekend en verzekerd verzenden. Het tarief is €5,95 voor een pakket met een gewicht tot wel 31 kg en al vanaf €75.- wordt uw bestelling zelfs kostenloos geleverd.

Let wel: voor levering op de Waddeneilanden geldt een toeslag van €10,-. Na uw bestelling ontvangt u hiervoor een aparte factuur.

DPD Internationaal (België):
Voor verzendingen naar België hanteren wij één scherp tarief van €9.95 ongeacht het gewicht. Zo houden we het voor u en ons makkelijk en overzichtelijk.

Overzicht alle verzendopties:

 

 

   

Nederland (orderwaarde tot €75.-)

€5.95

 

Nederland (orderwaarde boven €75.-)

GRATIS

 

Toeslag Waddeneilanden (altijd)

€10.-

 

België

€9.95

 
Levertijd DPD 1-3 dagen  
     
     

 

Afhalen in Urk:
U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Urk. Wij willen u wel vragen om een afhaal afspraak met ons te maken via email of de bestelling van te voren te plaatsen via het bestelsysteem op deze website. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u het product wenst af te halen. Wij zullen dan zorgen dat uw bestelling voor u klaar staat. U kunt in onze winkel uitsluitend contant betalen. Het is natuurlijk ook mogelijk uw betaling al tijdens het bestelproces te doen via iDEAL.