opc_loader

HMK P323d (donker) Slijtvaste Zijdeglans Moeller Stone Care

 

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
21,95
Voorraad
Voorraad:
  26  items

HMK P323d (donker / zwart) Slijtvaste Zijdeglans van Moeller Stone Care is een sterke, slijtvaste verzegeling- en onderhoudsproduct uit onschadelijke, in water opgeloste acrylaten. Zonder nawrijven ontstaat een zijde glans. Vervuiling dringt niet meer in het oppervlak, en kunnen daardoor eenvoudig gereinigd worden. Ruwe oppervlakken worden dweil- en onderhouds vriendelijker.

Naam:
Slijtvaste Zijdeglans 1 liter 


Productnummer:
HMK P323d (donker / zwart)


Toepassing:
Beschermen


Geschikt voor:
Voor natuur- en kunststofgebonden steen onverglaasde tegels en plavuizen, enz.


Verbruik:
ca. 15 tot 25 m² per liter


Opslag informatie:
Houdbaarheid: meerdere jaren
0ºC + 30ºC


Verwerking:
Het te behandelen oppervlak moet schoon, droog, vet-, was en vlekvrij zijn. HMK P323 wordt met een katoenen mop of pluisvrije doek in één streek dun en gelijkmatig aangebracht. Bij zwakzuigende ondergrond kan HMK P323 ook 1:1 met water verdund verwerkt worden. Gedurende de droogtijd het behandelde oppervlak niet belopen.
Voor het opfrissen van de glans volstaat HMK P323 in het dweilwater te mengen met het dweilwater (ca.1 kopje op 10 liter water). HMK P323 is alleen binnen toepasbaar.
Voor dagelijkse reiniging adviseren wij HMK P324 edelzeep. HMK P323 kan met HMK R155 grondreiniger of HMK R154 losefix verwijderd worden.