opc_loader

HMK P301 (P1) RSP drie in een Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
12,50
Voorraad
Voorraad:
  15  items

HMK P301 (voorheen HMK P1) RSP drie in één van Moeller Stone Care is een effectief een gebruiksklaar product dat speciaal bedoeld is voor het dagelijks onderhoud van keukenwerkblade, tafels, toonbangen, wastafels, vensterbanken en andere bladen of planken van natuursteen en kunststeen. HMK P301 RSP drie in één verwijdert licht vuil en vet probleemloos. De speciale beschermende componenten zijn een goede aanvulling op de werking van HMK-impregneringsproducten (bijv. HMK S232 Vlekbescherming -zonder oplosmiddelen- of HMK S234 Vlekstop -Top Effect-). De reinigende bestanddelen zijn goed op elkaar afgestemd, voor het behoud van het natuurlijke uiterlijk van het oppervlak en hebben bovendien een prettige, frisse geur. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Het werkzame bestanddeel dat na het afdrogen achterblijft is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levenmiddelentoepassingen (gecontroleerd door LMBG).

HMK P301 RSP drie in één geeft veel werkgemak bij de tussentijdse snelle reiniging van oppervlakken.
 


Naam:
Moeller Stone Care HMK P301 RSP drie in één 500 ml


Productnummer:
HMK P301 / HMK P1 


Toepassing:
Onderhouden

Verwerking:
Goed schudden voor gebruik! Spuit HMK P301 gelijkmatig op het droge oppervlak, laat het kort inwerken en veeg het af met een zachte doek. Wrijf het oppervlak even na met een droge doek. Probeer eerst op een proefstukje of het middel geschikt is en hoeveel er van moet worden gebruikt. Bij de verwerking moet het product een temperatuur tussen de +12 en +25ºC hebben.


Geschikt voor:
Voor alle natuur- en kunststofgebonden steen als, marmer, jura-marmer, solnhofener tegels, travertin, terrazzo, muschelkalk, graniet, leisteen, tegels en plavuizen, cotto enz.


Verbruik:
ca. 20-30 m²/flacon


Opslag informatie:
Houdbaarheid: Meerdere jaren
10ºC + 30ºC

Opmerking:
Gebruik het middel niet in de volle zon. Sproei het materiaal niet op hete voorwerpen. Na gebruik de sproeikop doorspoelen met schoonwater.
Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: hulp- en geurstoffen.