opc_loader

HMK R181 Voegenreiniger

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
15,95
Voorraad
Voorraad:
  32  items

HMK R181 Voegenreiniger van Moeller Stone Care gebruiksklaar.

Speciale reiniger voor cementaire voegen bij geglazuurde en ongeglazuurde tegels, porcelanato, klinkers etc.

HMK R181 is een speciale reiniger (concentraat), dat vuilafzettingen, organische vervuilingen, olie en vet van het voegoppervlak verwijdert. Geschikt voor het gebruik op geglazuurde en ongeglazuurde tegels, porcelanato, klinkers etc. De vervuilde voegen worden weer hygiënisch schoon.

Toepassing:
- Bij wandtegelwerk het oppervlak eerst nat maken met water, R181 opsproeien en met een borstel of een geschikte pad inwrijven. Kort laten inwerken (niet laten indrogen), nogmaals inwrijven en de vervuiling verwijderen. Vervolgens het oppervlak grondig met helder water naspoelen.

- Bij vloertegelwerk HMK R181 op van te voren nat gemaakte voegen sproeien of bij grotere oppervlakken, afhankelijk van de vervuiling 1:1 of 1:2 met water verdund op een natuurlijk koude oppervlakte op de voegen aanbrengen en met een schrobber, borstel of geschikte pad inwrijven. Ca. 10 minuten laten inwerken (niet laten indrogen), nogmaals schrobben en de vervuiling verwijderen. Vervolgens het oppervlak grondig met helder water naspoelen. Bij onvoldoende resultaat deze behandeling herhalen.

Verbruik:
ca. 5-10 m²/fles

Tips:
- Wanneer gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger, adviseren wij om HMK Z702 Ontschuimer in de waterzuiger te doen (vermindert de schuimvorming).

- Test het product altijd uit op een onopvallende plaats (om geschiktheid en verbruik vast te stellen).

- De verwerkingstemperatuur moet tussen de +12 en + 25 ºC liggen.

Belangrijk:
- Niet gebruiken in direct zonlicht. Alkalisch gevoelige oppervlakken, gepolijst marmer en kalksteen, aluminium, rubber, kunststof, gewaxt of gebeitst hout, gelakte oppervlakken e.d. kunnen worden aangetast. Druppels direct wegvegen en met helder water na reinigen.

- Verwerk het product conform de instructies van HMK Moeller Stone Care. Zie de website van de fabrikant. Bevat tensiden, alkaliën en hulpstoffen.

- Buiten bereik van kinderen houden.

Aanbevolen artikelen: