opc_loader

ProStone Cekafix M

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
13,70 12,90 U bespaart tijdelijk: 6%
Voorraad
Voorraad:
  21  items

Prostone Cekafix "M" is een geconcentreerde kalkoplosser zonder zuren en andere agressieve bestanddelen. Het product reinigt op alkalische wijze alle soorten van vervuiling op. Het product is absoluut veilig voor alle soorten natuursteen.

Toepassing
Kalkaanslag: Cekafix M verwijdert op neutrale wijze kalkaanslag en zouten. Voor een grondige basisreiniging is een dosering van 1:1 tot maximaal 1:10. Voor de dagelijkse reiniging volstaat een dosering van 1:100. De aanwezige kalk besproeien en kort in laten werken. Met spons nawrijven. Bij dagelijkse toepassing is licht opwrijven voldoende.

Vetaanslag: Vetten op natte ondergronden zijn altijd met kalk vermengd, reinig deze op de bovenstaande wijze. Op deze wijze kunnen ook andere vervuilingen zoals, roest, gips, oxidatie, gips en andere anorganische vervuilingen worden verwijderd.

Inloopvervuiling: De dosering is hier afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, als richtlijn geldt een verdunning van 1:50.

Marmervloeren: Marmer, Terrazzo en andere stenen vloeren, verdunning afhankelijk van de vervuiling, dosering 1:50 tot 1:100. Onderhoud: Marmoline vloerzeep een neutrale dagelijkse reiniger welke er zorg voor draagt dat het gesteente niet zo snel wordt herbevuilt.

Noppen en andere kunststof vloeren: Te gebruiken als intensief en dagelijkse reiniger, ongevaarlijk voor de ondergronden, het beschermende laagje zorgt voor een optimaal verzorgt uiterlijk van de vloer. Het laagje is regenererend wat inhoudt dat er geen opbouw plaats vind.

Eigenschappen
Cekafix M, laagschuimend product, machinaal toepasbaar. Zuurvrij, geen laagopbouw, grondige reiniger. Regenererend. Zuinig in gebruik, toepasbaar als dagelijkse en of periodieke reiniger.