opc_loader

Seal-Guard All Clean Cementsluier- en Vuilverwijderaar

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
13,50 9,95 U bespaart tijdelijk: 26%
Voorraad
Voorraad:
  7  items

Beschrijving: SEAL-GUARD® All Clean is een krachtige mild alkalische reiniger zonder oplosmiddelen, bestaande uit een uitgebalanceerde combinatie van vuiloplossende en reinigende componenten. Geschikt voor het reinigen van vervuilde oude en nieuwe stenen oppervlakken. SEAL-GUARD® All Clean is ontwikkeld voor het verwijderen van lichte cementsluier, kalkaanslag, olie en vet, resten van vloeronderhoudsmiddelen en algemene vervuilingen.

Toepassing: SEAL-GUARD® All Clean wordt toegepast op alle soorten stenen oppervlakken, waaronder natuursteen, zoals graniet, leisteen, zandsteen, kwartsiet en tevens op terrazzo, betonsteen, porcellanato, (geglazuurde) keramische tegels, terracotta, etc. De oppervlakken mogen gepolijst, geslepen of ruw zijn. Omdat SEAL-GUARD® All Clean zuurvrij is, kan deze reiniger ook toegepast worden op kalkhoudende natuursteen soorten, zoals marmer, travertin, kalksteen, hardsteen en basalt. SEAL-GUARD® All Clean werkt kalkbindend en tast het oppervlak niet aan. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Dosering: SEAL-GUARD® All Clean afhankelijk van de mate van vervuiling 1 : 2 tot 1 : 10 verdund toepassen.

Gebruiksaanwijzing: Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het te reinigen oppervlak vooraf met water bevochtigen. SEAL-GUARD® All Clean verdund aanbrengen en verdelen met een borstel of pad. SEAL-GUARD® All Clean 5 tot 10 minuten laten inwerken, maar niet laten indrogen en vervolgens goed schrobben. Zorgvuldig met schoon water naspoelen. Het beste resultaat verkrijgt men binnen 24 uur na het drogen van de voegen. Bij sterke vervuiling dezelfde werkwijze op een droog oppervlak herhalen.

Verbruik: Circa 10 tot 30 m2 per liter SEAL-GUARD® All Clean, afhankelijk van de mate van vervuiling.

Verpakking: Leverbaar in verpakkingen van 1 liter.

Opslag: Uitsluitend in de oorspronkelijke en goed gesloten verpakking bewaren op een koele, goed geventileerde plaats. Vorstvrij bewaren.