opc_loader

HMK S237 (S37) Steenverzegeling Zijdeglans Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
25,75
Voorraad
Voorraad:
  14  items

HMK S237 (voorheen HMK S37) Steenverzegeling Zijdeglans  van Moeller Stone Care zorgt er voor dat de poriën van de steen vrijwel gesloten worden. Water en vuil kunnen niet meer indringen en laten zich eenvoudig verwijderen.

Naam:
Steenverzegeling Zijdeglans 1 liter

Productnummer:
HMK S237 / HMK S37 


Toepassing:
Reinigen, beschermen en onderhouden

Geschikt voor:
Voor splijtmateriaal en ruwe oppervlakken van natuursteen, zoals marmer, solnhofener tegels, travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet, gevlamd graniet, gneis, porphyr, marmercomposiet, gewassen beton enz. met kleuraccentuering met mat- zijdeglans.

Verbruik:
Verbruik naar gelang zuigvermogen van de steen ca. 5-15 m²/ltr

Opslag informatie:
Houdbaarheid: meerdere jaren
max.+ 30ºC

Verwerking:
Op de schone, zuigende, droge, was-, olie- en vetvrije ondergrond met een zachte kwast, verzegelingborstel of professionele vernevelaar dun en gelijkmatig aanbrengen. Bij het verminderen van de werking kan een nieuw laagje HMK S237 aangebracht worden.
LET OP Niet zuigende ondergronden, als gepolijste of fijngezoete oppervlakken en keramische tegels kunnen met HMK S237 niet behandelt worden. De dampdoorlaatbaarheid wordt beperkt. Bij te verwachten sterke vocht doorslag van de ondergrond, bijvoorbeeld buiten, is HMK S237 beperkt toepasbaar. Bij twijfel proefstukje opzetten. Niet onder +12°C en boven +25°C verwerken. HMK S237 is verwijderbaar met HMK R154.

Opmerkingen:
buiten bereik en ontoegankelijk van kinderen houden
VbF A 11 ontvlambaar
Werkruimtes tijdens verwerking goed ventileren!
Droogtijd ca. 30-60 minuten
Voor onderhoud adviseren wij de HMK P324 edelzeep (natuurproduct)

Aanbevolen artikelen: