opc_loader

HMK S239 (S39) Steenverzegeling Hoogglans Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
42,50
Voorraad
Voorraad:
  34  items

HMK S239 (voorheen HMK S39) Steenverzegeling Hoogglans  van Moeller Stone Care zorgt er voor dat de poriën van de steen vrijwel gesloten worden. Water en vuil kunnen niet meer indringen en laten zich eenvoudig verwijderen.

Naam:
HMK S239 Steenverzegeling Hoogglans 1 liter

Productnummer:
HMK S239 / HMK S39 


Toepassing:
Reinigen, beschermen en onderhouden

Geschikt voor:
Voor splijtmateriaal en ruwe oppervlakken van natuursteen, zoals marmer, solnhofener tegels, travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet, gevlamd graniet, gneis, porphyr, marmercomposiet, gewassen beton enz. met kleuraccentuering met hoogglans.

Verbruik:
Verbruik naar gelang zuigvermogen van de steen ca. 5-15 m²/ltr

Opslag informatie:
Houdbaarheid: meerdere jaren
max.+ 30ºC

Verwerking:
Op de schone, zuigende, droge, was-, olie- en vetvrije ondergrond met een zachte kwast, verzegelingborstel of professionele vernevelaar dun en gelijkmatig aanbrengen. Bij het verminderen van de werking kan een nieuw laagje HMK S239 aangebracht worden.
LET OP Niet zuigende ondergronden, als gepolijste of fijngezoete oppervlakken en keramische tegels kunnen met HMK S239 niet behandelt worden. De dampdoorlaatbaarheid wordt beperkt. Bij te verwachten sterke vocht doorslag van de ondergrond, bijvoorbeeld buiten, is HMK S239 beperkt toepasbaar. Bij twijfel proefstukje opzetten. Niet onder +12°C en boven +25°C verwerken. HMK S239 is verwijderbaar met HMK R154.

Opmerkingen:
buiten bereik en ontoegankelijk van kinderen houden
VbF A 11 ontvlambaar
Werkruimtes tijdens verwerking goed ventileren!
Droogtijd ca. 30-60 minuten
Voor onderhoud adviseren wij de HMK P324 edelzeep (natuurproduct)

Aanbevolen artikelen: