opc_loader

HMK S242 (S42) Kleurverdiepende Bescherming Moeller Stone Care

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
26,75
Voorraad
Voorraad:
  30  items

HMK S242 (voorheen HMK S42) Kleurverdiepende Bescherming van Moeller Stone Care beschermt tegen intrekken van vet, vocht, olie en vuil. Vlekvorming wordt hierdoor zoveel mogelijk voorkomen, m.a.w. deze kunnen eenvoudiger verwijderd worden.
HMK S242 bouwt geen lagen op en maakt het oppervlak onderhoud vriendelijk.
Hierdoor is het dagelijkse verzorging met bijvoorbeeld HMK P324 eenvoudiger en beter uitvoerbaar. De achterblijvende silicone is niet schadelijk voor de gezondheid, daardoor ook toe te passen o.a. in keukens.

Naam:
HMK S242 Kleurverdiepende Bescherming 1 liter

Productnummer:
HMK S242 / HMK S42

Toepassing:
Beschermen

Geschikt voor:
Water en vuilafstotende impregnering met kleurverdieping voor natuur- en kunststeen als marmer, agglomarmers, Solnhofener tegels, travertin, muschelkalk, leisteen (niet oliehoudend), graniet, gneiss, kwartsiet, porfyr, marmercomposiet, terrazzo, gewassen beton, zandsteen enz.
HMK S242 is voor binnen en buiten.

Verbruik:
Afhankelijk van het zuigvermogen van de steen 5-20 m²/ltr.

Opslag informatie:
Houdbaarheid: ca. 2 jaren
0ºC + 30ºC 

Verwerking:
HMK S242 met een zachte kwast, roller of lagedrukspuit op het zuigende, schone en uitgedroogde oppervlak vol en gelijkmatig opbrengen. Sterk zuigende oppervlakken voorgaande na 24 uur herhalen. Bij slechtzuigende ondergrond als bijvoorbeeld gepolijste marmers en granieten, overtollig materiaal voor het uitdrogen streeploos verwijderen met doeken.

Opmerkingen:
LET OP: Niet zuigende oppervlakken als bijvoorbeeld geglazuurde tegels, porcelanato e.a. kunnen met de HMK S242 niet behandeld worden. Aanwezige vloerverwarming 2 dagen voor impregneren uitschakelen, het te bewerken oppervlak dient natuurkoud te zijn. Verwerk het product als aangegeven. In geval van twijfel HMK S242 op een kleine niet zichtbare plaats uittesten. Niet onder de +12°C en boven de 25°C verwerken.

Buiten bereik en ontoegankelijk van kinderen houden
VbF 11 ontvlambaar
Werkruimtes tijdens verwerking goed ventileren!

Droogtijd ca. 30-60 minuten
Voor het regelmatig onderhoud adviseren wij de HMK P324 edelzeep (natuurproduct)

Aanbevolen artikelen: