opc_loader

Prostone Bluestone 1 liter (Magic Color)

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
43,70 39,95 U bespaart tijdelijk: 9%
Voorraad
Voorraad:
  12  items

ProStone Bluestone (Magic Color) Kleurverdiepende Impregnator is een oplosmiddelachtige conservering met diverse harsen als basis. Door de unieke kleurverdiepende werking wordt het uitzien van gesteente, op het gebied van kleur en structuur, sterk verbetert. In hardsteen, basalt en donker graniet zijn kleine krasjes te maskeren.

Bluestone impregneert en beschermt  tegen het binnendringen van vetten, zuren, vuil en water. Bluestone kan worden toegepast op alle natuursteen, zowel binnen als buiten. Bluestone is UV-bestendig en vergeelt niet.

Naam:
Prostone Bluestone (Magic Color) Kleurverdiepende Impregnator voor Hardsteen, Graniet en Leisteen 1 liter

Toepassing:
Beschermen

Verwerking:
Test eerst op een onopvallende plaats!
Vooraf het te behandelen oppervlak grondig reinigen met bijvoorbeeld HMK R55 Grondreiniger. Ondergrond dient compleet droog te zijn voordat ProStone Bluestone wordt aangebracht.

Bluestone dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit meerdere malen herhalen naargelang de kleur dieper en intenser moet worden. Na de eerste laag kan na ongeveer 1 uur eventueel de tweede laag opgezet worden.
In ieder geval: 1 uur na het aanbrengen van de laatste laag (ook al is het maar 1 laag), het overtollige verwijderen van een pluisvrije doek. Niet verwijderd, overtollige, Bluestone kan gaan glanzen.

Aanbrengen met lakroller, vlakmop of niet pluizende doek. Eventueel aanwezige vloerverwarming enkele uren van tevoren uitschakelen. Eenmaal uitgehard is Prostone Bluestone niet meer te verwijderen.
 
Verbruik:

Afhankelijk van het zuigvermogen van de steen 40-60 m²/ltr.

Opslag informatie:
Houdbaarheid: ca. 2 jaren
0ºC + 30ºC 

Opmerkingen:
Buiten bereik en ontoegankelijk van kinderen houden.
Niet mengen met andere producten of water.
Niet in de volle zon aanbrengen.
Werkruimtes tijdens verwerking goed ventileren!