opc_loader

HG Golvpolish / Zijdeglanspolish (Hagesan)

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
11,95
Dit product is momenteel niet leverbaar
Voorraad
Voorraad:
  0  items

HG Golvpolish / Zijdeglanspolish van Hagesan is een verwijderbaar polymeer beschermlaag voor alle stenen vloeren. HG Golvpolish biedt bescherming tegen vlekken, vervuiling, krassen en slijtage, verdiept kleur en structuur en geeft een zijdeglans en antislip effect.

Naam:
HG Golvpolish / Zijdeglanspolish 1 liter 

Gebruiksaanwijzing:
Alvorens HG Golvpolish aan te brengen dient de vloer van alle verontreinigingen te zijn ontdaan. Aansluitend de vloer minimaal 3 dagen laten drogen. Bij vloerverwarming 24 uur. De vloerverwarming 12 uur voor de behandeling uitschakelen. HG Golvpolish niet schudden voor gebruik. HG Golvpolish opbrengen met een niet pluizende, schone (thee)doek die gewikkeld is om een trekker of met een wasverdeler. Op een grove ondergrond een verfroller (vachtroller) gebruiken. HG Golvpolish op de vloer gieten en in rechte banen in één richting verdelen. Niet draaien of wrijven. Als de HG Golvpolish droog is (na. ca. 40 min.) kan de 2e laag haaks op de 1e laag worden aangebracht. De bescherming is na ca. 3 uur beloopbaar en na 3 dagen volledig uitgehard.

Verbruik:
Als beschermlaag: circa 40 m2 per liter per laag
Als onderhoud: 1 x maandelijks 100 ml (kopje) HG Golvpolish op 10 liter water

Attentie: Nieuwe vloeren goed laten uitwasemen/drogen alvorens HG Golvpolish aan te brengen. HG Golvpolish alleen binnenshuis toepassen. Vorstvrij bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bron: HG International BV Almere