opc_loader

Seal-Guard Gold Label Impregneermiddel

  • Uit voorraad leverbaar
  • Dagelijkse verzending
  • Gratis levering vanaf €75.-
45,00 34,95 U bespaart tijdelijk: 22%

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items

Toepassingen:
Geschikt voor toepssingen op alle typen tegel- en metselwerk oppervlakken, waaronder voegen (vochtig/nat of droog), natuursteen, zandsteen, terracotta, stucwerk, beton, baksteen, saltillo tegels, porcellanato, marmer en graniet.


Gebruiksaanwijzing:
Onbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- en afwerklagen en specie/cementsluier. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Aanbrengen in een dunne, gelijkmatige laag met een pomp-sprayer, airless spuit, kwast, doek, mop of roller.

Gewoonlijk is één laag voldoen. Echter, op meer poreuze oppervlakken, zoals terracotta en zandsteen en op veelbelopen oppervlakken wordt een tweede laag anbevolen om zeker te zijn van optimale bescherming. Wacht minstens twintig minuten met het aanbrengen van de tweede laag. De droog- en uithardingstijd van een behandeld oppervlak bedraagt circa 2½ uur, maar voor een optimaal resultaat moet het minstens 24 uur droog en vuilvrij worden gehouden.


NB:
Voor sterk gepolijste oppervlakken, zoals porcellanato, marmer of graniet, wordt een tweede laag aanbevolen. Kleine oppervlakken oppoetsen voordat de tweede laag droog is. Grotere oppervlakken 24 uur laten drogen en uitharden. Zonodig kunnen restjes gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek.

Voorbewerking voor het voegen/lossingsmiddel voor cementsluier: Ideaal voor gebruik als voorbewerkingsmiddel voor het voegen, om specie vlekken te voorkomen en overtolleige specie/cementsluier gemakkelijker te kunnen verwijderen.


Onderhoud:
Maak onbehandelde oppervlakken schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Gebruik van reinigingsmiddelen zoals schuurpoeders, ammonia, zuren of bleekmiddel is overbodig.


Verwachte slijtage:
Bij het juiste onderhoud van alle behandelde oppervlakken blijft Seal-Guard® jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel voorzien van een nieuwe laag.


Verbruik:
Eén liter is voldoende voor ongeveer 40 m², afhankelijk van het te behandelen materiaal en de wijze van aanbrengen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: